Hoe werkt de automatische bevoorrading van Junea?

Onze bijvulstrategie: Slim, Duurzaam en Klantgericht

Bij Junea houden we van slimme oplossingen die verspilling verminderen en de klanttevredenheid verbeteren. Daarom werkt ons automatisch bijvulproces als volgt:


Stap 1: Slimme Analyse Ons systeem kijkt naar het verbruik van de automaat over de afgelopen 60 dagen. Hierdoor krijgen we een duidelijk en actueel beeld van wat er nodig is. Het resultaat? Geen onnodige voorraad in de automaat, wat betekent dat er niets verloren gaat.

Stap 2: Efficiƫnte en Duurzame Keuzes

Bij Junea zijn we vastbesloten om rendabele oplossingen te bieden. Daarom kijken we niet alleen naar wat je nodig hebt, maar ook naar hoe we dit op een kostenefficiƫnte manier kunnen leveren. Onze standaardpakketten bestaan gemiddeld uit 35 producten, zodat we ervoor zorgen dat de verzending financieel haalbaar blijft. Dit is niet alleen gunstig voor je budget, maar ook voor het milieu!

Stap 3: Automatische bestellingen Het handmatig plaatsen van bestellingen is iets wat wij niet doen. Ons systeem ziet vanzelf wanneer er weer een nieuwe bijvul order nodig is voor jullie automaat. Als het verbruik laag is, ontvang je minder en kleinere pakketten (tot een minimum van ongeveer 35 producten). Maar wanneer het verbruik stijgt, passen onze leveringen zich daar automatisch op aan. Dit betekent ook dat er meer wordt geleverd van de populaire producten, omdat het verbruik specifiek wordt berekend voor elk product. Je ontvangt dus pakketten op maat waarvan de gehele order in de automaat past. Zo hoef je dus ook geen voorraad te houden (dat over datum kan gaan).

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie

Direct een vraag indienen
De snelste weg naar een antwoord: Maak een ticket aan en kom in contact met onze support afdeling
Openingstijden support:
Maandag t/m vrijdag; 09:00 - 17:00
Follow us on Twitter
Get the latest news and updates first