Welke drankjes passen er in een Junea Drinks?

In de Junea Drinks passen verschillende formaten blikjes en flesjes. Het juiste formaat van de verpakking is hierbij essentieel. Wanneer een niet geschikte verpakking in de Junea Drinks wordt geplaatst, kan dit leiden tot het niet of onjuist uitgeven van de producten. In dit artikel wordt beschreven welke formaten wel en niet in de automaat passen. 


Blikjes

  • In de onderstaande afbeelding worden de blikvarianten weergegeven die volledig zijn getest door Junea. Deze blikken passen in de automaat en worden op de juiste manier uitgegeven. 
  • Het is hierbij goed om te weten dat de 330ml fat cans (links op de afbeelding) en de 500ml blikken alleen passen in de bovenste lade van de automaat. De middelste- en onderste zijn namelijk smaller, waardoor deze twee blikken te breed zijn en niet passen in deze lades.
  • De blikformaten met een inhoud van 150 ml, 250 ml en 330 ml sleek passen in de middelste- en onderste lade. Uit ervaring is gebleken dat deze blikken te smal zijn om in de bovenste lade te plaatsen, wat leidt tot het niet uitgeven van de blikken.

 

Afmetingen blikken.png

Flesjes

  • De bovenste lade is bestemd voor flesjes. Doordat deze lade één rij minder bevat dan de andere lades, is er ruimte voor bredere flesjes en blikken.
  • In de onderstaande afbeelding is weergegeven aan welke voorwaarden een flesje moet voldoen om in de Junea Drinks te passen. Voldoet het product niet aan één van deze voorwaarden? Dan is dit product niet geschikt voor de automaat. 
  • Twijfel je of een flesje en/of blikje in de Junea Drinks past? Neem dan contact op en een supportmedewerker zal het product beoordelen. Voeg hierbij een foto van het product toe met de bijbehorende afmetingen, zodat het supportteam een juiste beoordeling kan doen. 
  • Note: Het is van belang dat het flesje een platte onderkant heeft. In de onderstaande afbeelding is te zien dat de onderkant van de Rivella en Fanta Orange spitse punten bevat. Deze punten kunnen blijven haken in de automaat, waardoor flesjes niet uitgeven worden.

 

500 ml (2).png

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie

Direct een vraag indienen
De snelste weg naar een antwoord: Maak een ticket aan en kom in contact met onze support afdeling
Openingstijden support:
Maandag t/m vrijdag; 09:00 - 17:00
Follow us on Twitter
Get the latest news and updates first